PS5 Yardım Y2JB Bozuldu mu?

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde macolar54 tarafından oluşturulan Y2JB Bozuldu mu? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 196 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Y2JB Bozuldu mu?
Konbuyu başlatan macolar54
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan macolar54

macolar54

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 30, 2011
122
21
18
33
Arkadaşlar ben 5 ay önce kırık ps5 ile oyunlarımı oynuyordum. Daha sonra işim gereği 5 ay yoktum. Şimdi ps5i açtım y2jb tıkladım ama bana internete bağlanmamı ve ps network e giriş yapmamı söylüyor. Ne olmuş olabilir y2jb ye? Sıfırdan kırmak istemiyorum oyunlar saveler gider diye yardımcı olur musunuz.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Oynadığım bi ps4 oyunu var onun save kurtarsam yeter

Son düzenleme:

macolar54

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 30, 2011
122
21
18
33
Sistem güncellenmemiş ise sorun yok, ama YouTube uygulamasına bastığın zaman bu bahettiğin uyarıları veriyorsa, tekrardan Backup kurmak gerekir diye düşünüyorum.

Veya süresiz Etahen konusundan da yararlanma
Sistem güncellenmemiş. Mecbur baştan kurucam sanırım. Peki ps4 oyununun save dosyasını kurtarma şansım var mı?

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
829
399
63
Güvenli modda veri tabanını yeniden oluşturmayı dene bakalım ama save kısmında bir şey diyemicem benimde bir kaç kere gitti bu olaydan ayrı hatta geçen en son indiana jones oyunu bitmeye yakındı geçen açtın oyunun ortalarından kalmış save kaç günlük oynadığım gitmiş 😅

macolar54

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 30, 2011
122
21
18
33
Nasıl yapıcam onu detaylı anlatır mısın
Güvenli modda veri tabanını yeniden oluşturmayı dene bakalım ama save kısmında bir şey diyemicem benimde bir kaç kere gitti bu olaydan ayrı hatta geçen en son indiana jones oyunu bitmeye yakındı geçen açtın oyunun ortalarından kalmış save kaç günlük oynadığım gitmiş 😅

lostgem

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 18, 2010
200
57
28
İnternet bağlantısını kapat veya dns'yi değiştir belki düzelebilir.

macolar54

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 30, 2011
122
21
18
33
İnternet bağlantısını kapat veya dns'yi değiştir belki düzelebilir.
Açık değil ki zaten
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Abi en temizi Backup bulup kurmak, sistem yazılımın kaç?

Ona göre Backup kur.

Her şey silinecek maalesef.

10.01 ise bunu kullanabilirsin
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

10.01 evet. Malesef öyle yapıcam napalım eyvallah saolasın.

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
314
119
43
33
Ps5 veri tabanı güncelleme güvenli modda yapmayalım ps5 kırık olduğu için pkg oyunlar silinmiş olur ana menüde tekrar pkg olarak kurmak zorunda kalırsınız etahen 2.6 kararlı değil oyunlarda çökme yapıyor ps4 oyunlarında başıma geldi etahen 2.5 daha sorunsuz çalışıyor dikkat edelim youtube açtığında psn istiyorsa youtube güncelleme yapmış olabilir internete bagladiysan.

macolar54

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 30, 2011
122
21
18
33
Ps5 veri tabanı güncelleme güvenli modda yapmayalım ps5 kırık olduğu için pkg oyunlar silinmiş olur ana menüde tekrar pkg olarak kurmak zorunda kalırsınız etahen 2.6 kararlı değil oyunlarda çökme yapıyor ps4 oyunlarında başıma geldi etahen 2.5 daha sorunsuz çalışıyor dikkat edelim youtube açtığında psn istiyorsa youtube güncelleme yapmış olabilir internete bagladiysan.
Hayır internete hiç bağlanmadı